Baerbare.dk

MENUBatterier

Mange bærbare computere bruger litiumion batterier. Hvis ikke den bruger litiumion batterier, så skal du være opmærksom på at den meget hurtigt kan løbe tør for strøm. Litiumion batterier kan nemlig lagre meget mere strøm end normale batterier. Alt efter den bærbare computers strømforbrug, kan disse batterier holde strøm i 2-5 timer, igen efter hvor mange processor du udføre på samme tid, da dette vil øge strømforbruget. Opladnings tiden variere også, men ligger omkring 75 min på de fleste batterier. Så overvejelser om køb af ekstra batterier, er værd at tage i betragtning, alt efter hvad laptoppen skal anvendes til.

Vær opmærksom på at den processor (CPU) som computeren har, har meget stor betydning for hvor meget strøm computeren bruger. Hvis den er en Intel CPU, så er en CPU med centrino teknologi langt den bedste.

Får batteriet til at holde længere

En af de ting som sluger strøm ertrådløst netværk. Hvis det er aktiveret så vil computeren hele tiden stå og tjeke om der er forbindelser. Når du ikke har brug for trådløst netværk som skal du sørge for at deaktivere dem.

Tunge grafik spil sluger også meget strøm, så hvis du skal have batteriet til at holde længere, så skal du ikke spille dem.

For at spare strøm kan du også skrue ned for skærmens lysstyrke. Find ud af hvor lavt du kan sætter den uden at det er generende.

Sørg for at der ikke er unødvendige programmer der køre i baggrunde.

Sørg for at skærmen og computeren går hurtigt i dvale, hvis du ikke bruge den.

Fjern USB tilbehør –  så skal computeren ikke levere støm til enhederne.

Defragmenter jævnligt din harddisk. Så bliver dine data arrangeret bedre på disken, og så skal computeren arbejde mindre for at hente data. Jo hurtigere harddisken finder de relavante data, jo mindre batteri bruges der.

Temperaturen tærer på batteriet, så stil ikke computeren i direkte sol eller i en varm bil.

Har du mange åbne programmer samtidig, dræner det batteriet for strøm. Hold igen med antallet af programmer og undgå så vidt muligt grafik-slugende programmer.  

Batterier bliver dårligere med alderen. Hvis batterietiden er meget dårlig, så udskift dit batteri.Hvad er Baerbare.dk?
Baerbare.dk er side om bærbar computer. Siden er under stadig udbygning, og vil konstant få tilført mere materiale.

Hvis du har noget materiale, som du mener passer til denne side, så send en mail til Baerbare.dk.Du er her: Batterier - - Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer

Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer