Baerbare.dk

MENUForbindelser

En bærbar computer bør have indbygget trådløst netværk, også kladet Wi-Fi. Med en trådløs router til dit internet derhjemme, så kan du bruge den bærbare i hele huset og være på nettet uden at snuble i ledninger. Desuden vil du kunne gå på nettet alle de steder hvor der er hotspots. Det er der efterhånder rigtig mange steder. F.eks. på cafeer, toge og fly.

Vælg en computer med mindst tre usb-porte. Man kan næsten ikke have for mange at dem. Usb-porte gør det let at tilslutte tastatur, printer, digitalkamera, mp3-afspiller eller usb-nøgle. De nyeste computere er begyndt at få USB 3.0. Det er dog ikke så udbredt endnu, og derfor helle ikke så nødvendigt.

Ethernet-indgang til opkobling på internettet og firewire-indgang til overførsel fra det digitale videokamera kan være gode at have, men er ikke nødvendigt for alle.

Bærbare computere børe have et såkaldt ExpressCard. Det giver mulighed for at udvide computeren med f.eks. digital tv-modtager, 3G-modem, lydkort mm. ExpressCard kommer i to typer, 34 mm. og 54 mm.

Hvad er Baerbare.dk?
Baerbare.dk er side om bærbar computer. Siden er under stadig udbygning, og vil konstant få tilført mere materiale.

Hvis du har noget materiale, som du mener passer til denne side, så send en mail til Baerbare.dk.Du er her: Forbindelser - - Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer

Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer