Baerbare.dk

MENUGode råd før køb

Vælg den rigtige størrelse
Hvis du skal sidde meget med den bærbare, så gør dine øjne og skuldre en tjeneste og vælg en 17 eller 18 tommers model. Ikke mindst på grund af de næsten fuldstørrelses tastaturer. Til rejse- og skolebrug så skal du måske kigge efter en mindre med en maksimal vægt på to kilo. Alt andet bliver for tungt i længden.

Vægt
Hvis du skal have den med rundt alle steder, så sørg for at den er let, ellers blivet du hurtigt træt at det. Det koster sandsynligvis lidt ekstra, men hvis computeren holder i 5 år, så er de helt sikkert givet godt ud.

Fremtidssikret
For et par år siden skulle man være opmærksom på, om maskinen nu også kunne køre Windows Vista. Med den kommende lancering af Windows 7 er det knapt så nødvendigt. Windows 7 bruger få ressourcer, så anvender du bare din pc til internet, mail og regnskab, så passer de fleste bærbare computere fint rent ydelsesmæssigt.

Spillebærbare, en svær kategori
Vil du spille spil, så er den bedste oplevelse til prisen fortsat en stationær pc. Bærbare spillecomputere, som kan spille de nyeste spil, koster rigtig meget. Akilleshælen er i spillebærbare ofte grafikkortet, så det er ikke her, der skal spares. Husk at grafikkortet er en strømsluger, så spillebærbare og lang batterilevetid er ikke to ting, der ofte følges ad.

Tjek byggekvaliteten
Lidt for mange bærbare er bygget af tynd plast. Det er en skidt konstruktion, hvis den skal rejse en del i din taske. Så skal din bærbare andre steder hen end skrivebordet, kan det være en god ide at se den an, inden du købe den. Prøv at vride lidt i den, rusk den lidt. Rasler den? Knirker den?

Pas på den
Når du alligevel er ude og bruge penge, så tag et kig på en anstændig taske. Den kan beskytte din bærbare mod støv, snavs og slag.

Batteritid
Jo mere du benytte den på farten, jo vigtigere er batteritiden. Sørg for at tjeke at den har en god batteritid, dvs. at den når den er helt opladet, så kan den bruges i lang tid, ved kun at bruge batteriet. Køb evt. et ekstra batteri, så du kan skifte hvis du har langt mellem stikkontakter.Hvad er Baerbare.dk?
Baerbare.dk er side om bærbar computer. Siden er under stadig udbygning, og vil konstant få tilført mere materiale.

Hvis du har noget materiale, som du mener passer til denne side, så send en mail til Baerbare.dk.Du er her: Gode råd før køb - - Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer

Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer