Baerbare.dk

MENUNetbooks

Inden for de seneste år er der kommet nogle helt små bærbare computere på markedet, som har fået betegnelsen netbooks. De er normalt det bærbare computere, der har en skærm , som er mindre end 13 tommer, som kaldes for en netbook. De er lavet til de brugere, som har brug for en lille mobil computer til at gå på internettet og til deres kontorprogrammer.

Netbooks er små og lette, men har ikke nær så mange kræfter som de større modeller. Hvis man spiller store grafik tunge spil, så er det ikke en netbook man skal have.

Fordele ved netbooks

Netbooks er nemmere at bære på, og de er billigere end større bærbare computere. De er små nok til at ligge i en taske. De er glimrende, hvis man skal arbejde lidt i toget eller gerne vil have computeren med på ferie uden at overstige den tilladte bagagevægt i flyet.

Hvis du finder et trådløst netværk, et såkaldt hotspot, eller tilslutter et 3G modem, kan du komme på internettet næsten hvor som helst. Det kan du også med større bærbare computere, men de er tungere, fylder mere og oftest dyrere.

Ulemper ved netbooks

Ydelsen på en netbook er som regel ikke lige så god som på en større bærbar computer. Krævende 3D spil og store regneark kan være en uoverkommelig opgave for de små netbooks, da specifikationerne ofte er en del ringere.

Det skal du kigge efter

De helt små computere har tit sparet på knapper og andre betjeningsmuligheder. Når man køber en netbook, skal man indstille sig på, at tastaturet er mindre end sædvanligt, og at der ikke er en masse genvejstaster. Prøv derfor tastaturet af, inden du køber, det er vigtigt om du kan holde ud at skrive på så lille et tastatur.

Prøv de største og mest grafik tunge spil som du har tænkt dig at spille på den, og se om det køre tilfredstillende.

Det er vigtigt at der er rigeligt med stik og tilslutningsmuligheder. Netbooks har ikke optiske drev, da disse er sparet væk for at få vægten ned. Derfor er det vigtigt, at der er USB indgange til at koble op til en ekstern harddisk og USB hukommelsesticks. 3 USB indgange bør være minimum.

Den bør de have Bluetooth for nem synkronisering med mobiltelefon eller brug af trådløst headset.

Wi-fi til trådløst internet, derhjemme eller ved hotspots i byen, er også normalt standardudstyr på netbooks.Hvad er Baerbare.dk?
Baerbare.dk er side om bærbar computer. Siden er under stadig udbygning, og vil konstant få tilført mere materiale.

Hvis du har noget materiale, som du mener passer til denne side, så send en mail til Baerbare.dk.Du er her: Netbooks - - Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer

Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer