Baerbare.dk

MENUPC er for langsom

Overvejer du at købe en ny bærbar computer fordi din nuværenden er blivet for langsom?. Før du smider din gamle bærbar computer på lossepladsen og bruger en masse på at investerer i en ny, så bør du lige prøve et par ting først. Måske skal du bare have optimeret din gamle computer. Her er en række gode råd til hvordan du kan få noget mare fart på din gamle computer

Ryd op
Start med at slette alle de programmer, som du ikke bruger. Der kan være nogle programmer som du ikke mere bruge, som automatisk starter op når du tænder computeren.

Scan for virus
Kør en virus-scanning. Der kan være en virus der har lagt sig på computeren, som ligger og bruger computerens ressourcer.

Lav plads på harddisken
Tjek om din harddisk er ved at være fuld. Hvis dette er tilfældet, så sørg for at lave plads. Styresystmet har brug for plads midlertidig plads til sine beregninger, og hvis den ikke har nok plads, så må din hele tiden slette noget, for at lave nye beregninger. Det gør computeren langsom. Brænd alle dine fotos, musik og film til en DVD, eller læg det hele over på en ekstern harddisk. 

Reinstallation
Lav en reinstallation af styresystemet. Der kan være gamle programmer der lægger og køre i baggrunde og bruges nogle af computerens ressourcer.

Kør diskdefragmentering
Ved en diskdefragmentering bliver at data lagt i en orden, så de er hurtige at komme til. Det gøres ved at gå ind i Start, pege på Alle programmer, pege på Tilbehør, pege på Systemværktøjer og derefter klikke på Diskdefragmentering. 

Opgrader hukommelsen
Er computeren stadig langsom, så overvej at opgradere hukommelsen. Det giver computeren mere hurtig hukommelse. Det kan være svært eller umuligt at opgradere en bærbar computer, men lige netop at indsætte mere RAM kan som regel godt lade sig gøre. 

Nyt styresystem
Du har også muligheden for at installere linux på computeren i stedet for microsoft. Linex bruger langt færre af computrens ressourcer. Til gengæld er den noget sværere at håndtere og mange at de programmer du normalt bruger, kan ikke køre på linux, så med mindre du har forstand på det, så kan det ikke anbefales at skifte.

Hvis ovennævnte ting ikke gør computeren hurtigere, så er det tid til at købe en ny.Hvad er Baerbare.dk?
Baerbare.dk er side om bærbar computer. Siden er under stadig udbygning, og vil konstant få tilført mere materiale.

Hvis du har noget materiale, som du mener passer til denne side, så send en mail til Baerbare.dk.Du er her: PC er for langsom - - Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer

Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer