Baerbare.dk

MENUSoftware

Bærbare computere kommer typisk med et styresystem fra Windows. Undersøg, hvilke programmer der følger med, og hvad den samlede pris bliver med de programmer, du har brug for, eller om de gratis alternativer kan opfylde dine behov. Lad dig ikke lokke af sætninger som "Programmer for 5000 kr." følger med. Det kan være fuldstændig værdiløse programmer for dig.

Huskeliste software:

Der er 3 ting du næsten er nød til at have med det sammme du køber en computer.

Styresystem

Det vigtigste software er styresystemmet. Uden det kan du slet ikke kommer i kontakt med computeren. Som der er nu bliver det næsten nød til at være et Microsoft styresystem, men mindre du har meget forstand på computere. Du skal selvfølge sikre dig at der er et styre system

Kontorpakke

En anden vigtig ting er en kontorpakke, der som minimum er tekstbehadnling og regneark. Igen er Microsoft (office) det mest brugte software, men der er efterhånden andre altervativer. F.eks. kan man helt gratis downloade OpenOffice (link http://da.openoffice.org/. OpenOffice.org er en programpakke til kontorautomation og projektet omkring kontorpakken. Kontorautomation omhandler tekstbehandling, regneark, præsentationsgrafik, billedbehandling og databaser.

Antivirus

Det er vigtig at du har en antivirus, så din computer ikke bliver angriber af virus, og det er vigtig at du får det rimmelig hurtig. Det betyder dog ikke at du skal købe det i butikken. Du kan være rimmelig sikker på at sælgeren vil prøve at sælge en antivirus til dig, for han får nemlig procenter af et sådan salg. Men også her findes der gratis alternativer. F.eks. Microsoft Essentials (link: http://www.microsoft.com/security_essentials/). De er mange tilfælde lige så gode som købe antivrus.

Billedbehandling

Et billebehandlingsprogram er ikke så vigtig. Ikke desto mindre er flere og flere begyndt at redigere jeres egne billeder. Man kan købe f.eks. Photoshop, som er det de professinelle bruger eller man kan downloade et gratis (f.eks. Google Picasa), som i langt de fleste tilfælde vil dække dine behov.

 

 

 Hvad er Baerbare.dk?
Baerbare.dk er side om bærbar computer. Siden er under stadig udbygning, og vil konstant få tilført mere materiale.

Hvis du har noget materiale, som du mener passer til denne side, så send en mail til Baerbare.dk.Du er her: Software - - Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer

Bærbarcomputer Bærbar-pc Notebook Computer